Fyld de sidste pladser på dine aktiviteter med DoCAS.

DoCAS er et intuitivt online værktøj, der er udviklet til virksomheder, organisationer og kommuner, der udbyder arrangementer, kurser, konferencer og andre aktiviteter.

DoCAS tilbyder en komplet administration af alle faser i et forløb inklusiv oprettelse af arrangementet, tilmelding, publicering, betaling m.m.

Alle step i administrationen er brugervenlige og intuitive og er udviklet på baggrund af mange års erfaring med administration af kurser. Der sker naturligvis en løbende udvikling af produktet, så DoCAS altid er på forkant med udviklingen.

Med DoCAS vil du opleve en væsentlig reduktion i tidsforbruget på administration af dine arrangementer. Du vil endvidere opnå en større sikkerhed for, at dine arrangementer er opsat korrekt og opfylder deltagernes forventning om en logisk og smidig tilmelding.

DoCAS kommer i forskellige versioner. Også en gratis version.

Kontakt os i dag for en god dialog om dine muligheder på 89 93 67 35 eller opret en konto med det samme på www.docas.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>