Er du den bedste i klassen? Få kursisternes dom med DoCAS Rating

Ratingsiden i DoCAS

Samlet overblik over stjerner og kommentarer i DoCAS Rating

– Det kører som det skal. Vi har styr på det! Vi er de bedste i branchen…..

Selvtillid er godt. MEN sandheden er endnu bedre. Med DoCAS Rating har du mulighed for at underbygge din selvtillid med helt konkrete tilbagemeldinger fra dine kursister.

Med sandheden som fundament står du godt rustet til at optimere din kursusforretning. Ganske enkelt fordi det giver mere værdi at arbejde med facts frem for fornemmelser og overdreven selvtillid.

Med DoCAS Rating får du svar på, hvad kursisterne synes om:

  • Indholdet på dine kurser
  • Underviserens præstation og
  • Kvaliteten af kursuslokalet og forplejningen

Svarene kan du bruge til at vurdere om indholdet på de forskellige aktiviteter er af høj kvalitet, og om underviseren lever op til kursisternes, og virksomhedens, forventning. Og hvad med kursuslokalet og forplejningen. Var maden bare OK, eller var det helt i top? Brug svarene til at forbedre din forretning.

Rating kører helt automatisk

Det er hurtig at give stjernerMindre end 1 time efter kurset er afsluttet, sender DoCAS en e-mail til alle deltagere med en opfordring til at give stjerner. Det tager kun et øjeblik for kursisten at afgive sine svar, og eventuelt skrive en kommentar, og hun kan naturligvis bruge både PC og mobiltelefon, da siderne præsenterer sig flot i begge formater. Alle besvarelser er anonyme.

Kursisternes svar gemmes med det samme og administratorerne kan således straks se resultatet i DoCAS og sammenligne resultatet med tidligere kurser.

DoCAS Rating sparer dig for at tage kopier af spørgeskemaer, der skal deles ud, indsamles og bagefter indtastes manuelt; måske i et regneark, hvor det kan være svært at bevare overblikket.

Overblik til at forbedre din forretning

På alle lister i DoCAS, kan der sorteres på rating karaktererne, så du som administrator, nemt kan se, hvilket kursus, hvilken underviser, og hvilket sted, der har den bedste score.

På den enkelte underviser kan du se, hvor mange stjerner han har fået af kursisterne

På den enkelte underviser kan du se, hvor mange stjerner han har fået af kursisterne

Hver enkelt kursus bliver bedømt, og er der afgivet kommentarer, kan du læse disse, og videresende ris og ros til relevante personer, samt handle på de tilbagemeldinger, som kursisterne har givet.

Det store forkromede overblik får man under menupunktet Rating, hvor der blandt andet vises top-5 lister, samlet score og nem adgang til de aktiviteter, hvor der er afgivet stjerner og kommentarer.

DoCAS Rating kan aktiveres med et enkelt flueben i DoCAS Plus, Maxi og Enterprise.

Du kan prøve DoCAS’ forskellige abonnementer gratis i 30 dage. Opret en konto på www.docas.dk med det samme og få glæde af vores online kursusadministration.

Denne artikel er skrevet af Peter Arndal Lauritzen, Projektleder hos DoCAS Systems.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>